Mød vores team

Kombinationen af de bedste løsninger til backup og recovery var ikke det eneste, som gjorde det muligt at skabe CyberFortress. Vi har også samlet et alsidigt og meget talentfuldt team af innovative ledere med stor brancheerfaring og masser af forudgående succes.

Bret Piatt

Direktør

Bret er en karrieretekniker med årtiers erfaring i forskellige roller, lige fra praktisk forskning og udvikling til lederskab på højeste niveau og bestyrelsestilsyn. Han er direktør for CyberFortress – en global virksomhed, der leverer backups, som er bygget til verdens bedste recovery-system. Han var tidligere direktør og bestyrelsesformand for Jungle Disk, som nu er en del af CyberFortress, en virksomhed, der blev skabt af ledelsen i et delvist frasalg, som han styrede i sin tid hos Rackspace.

I rollen som daglig leder hos Rackspace ledte Bret en SaaS-afdeling med 300 medarbejdere og en årlig porteføljeomsætning på over 150 millioner USD samt 75.000 kunder. Han arbejdede i virksomhedsudviklings- og strategiteamet som leder af fusioner og opkøb, havde formandsposten i komitéen for immaterielle rettigheder og hjalp med at skabe OpenStack, det primære projekt i et af verdens mest succesrige open source-softwarefællesskaber. Bret har også haft stillinger inden for produktledelse og teknik hos AT&T. Dette omfattede integration af AT&T’s globale administrerede firewalltjeneste efter sammenlægningen, hvilket blev udnævnt som en af de førende af sin slags i Gartner MSSP Magic Quadrant.

Bret arbejder aktivt på at transformere sin hjemby til en førende bastion for teknologi gennem sit engagement i TechBloc, San Antonio Chamber of Commerce og flere andre organisationer.

Seema Chacko

Regnskabs chef

Seema, CyberFortress CFO, er en højt anset finansiel professionel i cloud- og softwareteknologisamfundene. Tidligere havde hun samme post for Jungle Disk. Hun har fungeret som CFO hos Scaleworks, vicepræsident for økonomi og regnskab hos Propel Financial Services og haft flere finansielle roller hos Rackspace. I løbet af sin karriere har hun med succes opbygget skalerbare, vækstorienterede økonomi- og regnskabsteams, der havde et særligt fokuseret partnerskab med deres virksomheder.

William Alberts

Juridisk chef

William er juridisk chef og sekretær hos CyberFortress, og han havde samme stilling hos Jungle Disk. Tidligere var han medlem af det globale juridiske team hos Rackspace som juridisk chef, senior-vicedirektør og sekretær. Han ledte indsatsen for at få Rackspace børsnoteret i 2008, og han førte dem gemmen deres private transaktion på 4,3 milliarder USD i 2016. Under sin ansættelsestid fik han det juridiske team til at vokse fra fire personer med generelle fokusområder til 45 aktive, specialiserede medarbejdere. Inden dette var William rådgiver hos Akin, Gump, Strauss, Hauer & Feld, LLP, et globalt advokatfirma med over 900 advokater, hvor han specialiserede sig i virksomhedsledelse, fusioner og opkøb og sikkerhedslovgivning.

John Garza

Vicedirektør for kundeoplevelsen

John er kommet til CyberFortress fra Jungle Disk, hvor han havde en lignende rolle. Han bruger sin mere end 10 år lange it-erfaring til at forme kundeoplevelsen. Inden Jungle Disk var han den amerikanske salgschef for Rackspace Cloud Office, hvor han ledte et mangfoldigt team af eksperter i alt fra onlinechat til feltrepræsentanter for virksomheder. Her førte han også tilsyn med cloud-infrastrukturløsningsteamet og kvalificeringsteamet. John brugte desuden fire år i finanssektoren, hvor han betjente ejendomskunder hos Countrywide Financial and Accredited Home Lenders.

Amanda Matthews

Vicedirektør for forretningsdrift

Amanda er vicedirektør for forretningsdrift, hvilket hun også tidligere var hos Jungle Disk. Hun har en imponerende historik, hvori hun har overgået målsætninger og ført virksomheder til succes ved at sammensætte ekstremt dygtige teams, som fokuserer på den bedst mulige drift. Inden Jungle Disk ledte hun mange kundeserviceteams hos Rackspace, som fokuserede på at gøre kundeoplevelsen til noget særligt. Hun har en medfødt evne til hurtigt at identificere og realisere ideer, og hun bruger skarpsindige strategier til at maksimere organisationers kapaciteter, drift, servicetilbud og teampræstationer.

Scott Graham

Vicedirektør for teknisk drift

Scott er vicedirektør for teknisk drift hos CyberFortress, og han havde samme stilling hos Jungle Disk. Han var tidligere vicedirektør for netværksdrift og kundeservice til cloud-backup hos J2 Global, hvor han administrerede mere end 100 datacentre globalt og havde ansvar for al den tekniske drift i cloud-tjenesterne. Inden J2 var han direktør for virksomhedsinfrastrukturtjenester hos iRobot, hvor han ledte overførslen af alle beregningsapplikationer og missionskritiske applikationer til skyen. Scott udnytter sine mere end 30 års erfaring på seniorniveau til at administrere infrastrukturer og cloud-strategier i globale virksomheder med kundefokuserede applikationer.

VORES TEAM VOKSER

Leder du efter jobmuligheder?

De personlige oplysninger, som du giver til, CyberFortress, vil blive behandlet i overensstemmelse med bestemmelserne, som er angivet i denne jobansøgermeddelelse og CyberFortress’ erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Fra tid til anden sender vi dig muligvis også andre oplysninger om vores praksis for indsamling, brug og deling af data.

Type and hit ‘Enter’ to search.